skip to Main Content
Breevast - Bierman Vastgoedmanagement

In de afgelopen 12 jaar dat Jeffrey werkzaam is geweest bij Breevast, hebben wij een fijne band met Jeffrey opgebouwd en hebben wij Jeffrey goed leren kennen. Jeffrey is een echte doorzetter en teamplayer. Jeffrey heeft een uitstekende kennis omtrent het vastgoed en een aangename werkwijze, die er toe hebben geleid dat wij altijd met veel plezier met Jeffrey hebben samengewerkt. Jeffrey is een loyale, betrouwbare collega geweest binnen ons team bij Breevast en heeft altijd veel voor ons kunnen betekenen. Hij beschikt over een groot analytisch vermogen en legt verbanden waar dit nodig is. Tevens gaat Jeffrey oplossingsgericht te werk en begrijpt hij wat er van hem wordt verwacht. Buiten zijn kwalitatieve eigenschappen is Jeffrey voorts altijd een behulpzame en geliefde collega geweest waarbij Jeffrey altijd heeft gezorgd voor een fijne werksfeer binnen ons team.

Referentie: Breevast / Henk Brouwer

Kures Real Estate - Bierman Vastgoed

Jeffrey was in 2016-2017 een ervaren en goede kracht in ons team. Vakkundig, makkelijk in omgang, goede collega en doelgericht is eerste wat hem kenmerkt. Jeffrey is bekwame asset manager en goede commerciële team player!

Referentie: Kures Real Estate / Maurits Kuppens

Switch Datacenters - Bierman Vastgoed

Jeffrey heeft een belangrijke rol gespeeld bij de realisering van ons datacenter (ruim 8.320 m2) in Amsterdam, dat eigendom was van Breevast. Jeffrey leidde de onderhandelingen op een prettige wijze en met de nodige zakelijke integriteit. De complete renovatie van het destijds nog gekraakte pand verliep op professionele wijze en naar alle tevredenheid.

Referentie: Switch Datacenters / Gregor Snip