skip to Main Content

Vastgoedjournaal

Bierman Vastgoed nieuwe speler op de markt

Ruim twaalf jaar werkte Jeffrey Bierman als Asset Manager voor Breevast. Per 1 februari verlaat hij deze partij om zich fulltime op zijn eigen onderneming Bierman Vastgoed te richten. Dit adviesbedrijf staat voor een diversiteit aan consultancy diensten en technische begeleiding.

Bierman heeft ruim 16 jaar ervaring als vastgoedprofessional op het vlak van administratief, technisch en commercieel beheer met een bewezen en succesvol track record. Na werkzaam te zijn geweest als accountmanager bij Actys/Dynamis ABC (tegenwoordig MVGM) en Savills, vervolgde hij zijn vastgoedcarrière als Asset Manager bij Breevast. Bij deze wereldwijde speler in commercieel en residentieel vastgoed, was Bierman verantwoordelijk voor een deel van de beheerportefeuille van divers bedrijfsmatig onroerend goed. Ook realiseerde hij tal van verhuurdeals en verzorgde de techniek.

Al sinds september 2016 is Bierman Vastgoed parttime actief. De focus ligt op beleggingen in vastgoed, (her)ontwikkeling, asset management en beheer. Knowhow en inventiviteit helpen de juiste strategie te bepalen. De doelen en waarden van de opdrachtgever staan daarbij altijd centraal.

Bron: Vastgoedjournaal